Keresési találatok

Szeretetháló

2011. az Önkéntesség Európai Éve volt, melybe a Magyarországi Református Egyház is bekapcsolódott különböző programokkal. Az MRE Zsinatának hat éves ciklustervében prioritást kapott az önkéntesség elterjesztése. A Magyar Református Szeretetszolgálat is úgy gondolja, hogy az önkéntes szolgálati lehetőségek bővítése és népszerűsítése egyházunk és gyülekezeteink közösségépítésének fontos eszközei.

E célból is jött létre a Szeretetháló önkéntes honlap, mely a református intézmények, missziók, egyesületek, szervezetek, valamint maguk az önkéntesek szükségleteit szolgálja. Az önkéntesek regisztráció után böngészhetnek a környezetükben (vagy távolabb) kínált szolgálati lehetőségek között, az intézmények pedig – szintén regisztrációt követően – folyamatosan tölthetik fel a náluk elvégezhető feladatokat, amelyekre önkénteseket várnak. Az elsődleges cél tehát, hogy önkéntes és feladat megtalálják egymást.

MEGNÉZEM

Tekintse meg a Szeretetháló honlapját!

Kapcsolódó híreink

Támogatásban részesült a dunaalmási „Kezes lábas hit” projekt

2016/03/01
A Dunaalmási Református Szeretetház Fogyatékosokat Ápoló – Gondozó Otthona pályázatot nyújtott be 2015. novemberében az Új Európa Alapítvány KÖSZ! Program „Iskolai Közösségi Szolgálat megvalósítását támogató felhívás” keretében ...
Tovább

Furcsa zajok a padláson – kárpátaljai önkéntesek Dunaalmáson

2015/08/24
Szeretem a csendet. Ilyenkor az ember eltűnődik az élet ...
Tovább

Negyedmilliárd forintnyi önkéntes munka – idén is Szeretethíd

2015/04/27
Már több mint 14.000-en jelentkeztek a Szeretethíd május végi ...
Tovább