Keresési találatok

Képzés

Felnőttképzési Intézményünk célja, hogy a váltózó világban felmerülő újabb és újabb képzési igényekre keresztyén értékek mentén adjunk választ.

Minőséget képviselő szakmai képzéseinkkel támogatni igyekszünk a segítő és fejlesztő szakmákban dolgozókat, informatikai, idegen nyelvi képzéseikkel a munkaerőpiacon való megfelelést szeretnénk erősíteni.

Egyházi képzéseink célja, hogy a gyülekezeti tagokat, családokat, az egyházközségeket támogassuk, segítsük. Szeretnénk a református identitást erősíteni, szolgálatvállalásra biztatunk, mindemellett államilag is elismert szakmai tudást és végzettséget ajánlunk és nyújtunk.

Képzéseink és programjaink során fontosnak tartjuk – a szellemi és lelki támogatás mellett – a minőséget és szakmaiságot.

Református Diakóniai Felnőttképzési Intézményünk államilaig akkreditált, így egyházi képzéseink mellett

  • OKJ-s szakképzés,
  • szociális és szakmai továbbképzés,
  • idegen nyelv és informatikai képzés,
  • tréning, szupervízó,
  • valamint műhely, konferencia és diakóniai rendezvény megszervezésében és megvalósításában állunk Érdeklődőink, Hallgatóink, Partnereink rendelkezésére.

Képzéseink, rendezvényeink mindenki számára elérhetőek, így szeretettel várjuk a nem egyházi kötődésűek jelentkezését is.

MEGNÉZEM

Tekintse meg a Felnőttképző Intézmény honlapját!

Kapcsolódó híreink

A Református Diakóniai Felnőttképzési Intézmény új képzései

2016/01/28
Februártól új képzésekre jelentkezhet a Szeretetszolgálati Iroda – Református ...
Tovább

Szociális kreditpontos továbbképzések nyáron

2015/06/22
A kötelező továbbképzési kötelezettség nyáron is teljesíthető, ezért szeretettel ...
Tovább

Sajtóközlemény – Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda

2015/04/03
’INFO – KOMMUNIKÁCIÓS AKADÁLYMENTESÍTÉS AZ MRE SZERETSZOLGÁLATI IRODA SZERVEZÉSÉBEN KMR’ – TÁMOP-5.4.6.A-12/1-2013-0003 Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszerében “A fizikai és info- kommunikációs ...
Tovább