Keresési találatok

Szentesi Református Idősek Otthona

A Szentesi Református Idősek Otthona vegyes profilú intézmény, melynek keretén belül idősek tartós bentlakásos elhelyezését és átmeneti ellátást biztosít. Az intézmény épülete a város központjában, a főtéren helyezkedik el, így az elérhetősége, megközelíthetősége optimális. Az intézmény építészeti kialakítása is olyan atmoszférát teremt a lakók számára, hogy az biztosítja a kiegyensúlyozott élet lehetőségét.
Az épület korszerűen kialakított struktúrája eleve lehetőséget ad egyrészt a közösségi tevékenységek, másrészt pedig az élethez szükséges intimitás megéléséhez. A közösségi helyiségekben illetve a lakószobákban az akadálymentes közlekedés biztosított. A főbejáratnál lépcsőlift, a szintek között személyfelvonó segíti a közlekedést.
Az egy és két,- illetve háromágyas lakószobák mindegyike rendelkezik fürdőszobával, ezekben szintén biztosított az akadálymentes közlekedés. Tízszemélyenként felszerelt teakonyha áll a lakók rendelkezésére. A házaspári lakóegységekben felszerelt teakonyha és fürdőszoba van. Minden helyiségben az idős emberek igényeit figyelembe vevő, igényes, átgondolt bútorzat (szék, fotel, asztal, könyvespolcok) található.
Minden szobában biztosított a kábel-TV, telefon, számítógép/Internet használata. A közösségi helyiségekben külön térítés nélkül használható a számítógép, az Internet és a televízió. A lakókat, vendégeket barátságosan berendezett közösségi terek várják.
Az épület udvarán pergolák, szökőkút szolgálják a lakók pihenését, kikapcsolódását. A park mellett lévő földterületet kisebb parcellákra osztottuk fel, hogy ott – a beköltözők igénye szerint – kertészkedésre nyíljon lehetőség.

Oszd meg másokkal is!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Szentes, Kossuth tér 4.
Megye:
Irányítószám: 6600
Ország: Hungary
Fenntartó: Szentes Nagytemplomi Református Egyházközség
Alapítás éve: 2007
Honlap: www.reformatusotthon.shp.hu
Telefonszám: +36 63 816 005
E-mail: reformatusotthon@gmail.com
önálló lakóegység
teljes akadálymentesítés
Bibliaóra
fodrász
portaszolgálat
igény szerinti foglalkozások
terápiás állatok
lift
kézműves foglalkozás
gyógytorna
kert
az intézmény fogad önkénteseket

Intézmények összehasonlítása

Hasonló találatok

Gondviselés Háza Református Idősek Otthona

orvosi ellátás, szakorvosi ellátás, mentálhigiéniás ellátás, lelki gondozás, ...
orvosi ellátás, szakorvosi ellátás, mentálhigiéniás ellátás, lelki gondozás, lelkész, vallásgyakorlás, Oszd meg másokkal is! ...

Saperta Gondozási Központ

Oszd meg másokkal is! ...
Oszd meg másokkal is! ...

Kőrösladányi Református Egyházközség Idősek Otthona

Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény, azon személyek ...
Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény, azon személyek részére, akik a nyugdíjkorhatárt betöltötték, szociális és egészségi állapotuk folyamatos gondozást igényel, ...