Találatok az alábbira:

Dicsőítő és evangélizációs est a Budapest Sportarénában

Szerző: gilicze.reka on 2016/01/17
| 0

A református diakóniai intézményeket támogatója, az Ez az a nap! szervezőiroda újabb ismert keresztyén együttest hoz Budapestre, február másodikán érkezik hazánkba a Hillsong Worship.

 

Most először járnak a közép-európai régióban, a dicsőítő estnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont. A Hillsong az egyik legismertebb dicsőítő mozgalom világszerte. Nem túlzás, hogy dalaik az egész világon elterjedtek, a Föld minden szegletében ismerik és éneklik azokat. Milliókat vezettek Isten imádatában és inspiráltak egy bensőséges, őszinte kapcsolatra Istennel. A Hillsong Worship albumai korábban Hillsong Live néven láttak napvilágot, az első The Power of Your Love címmel, 1992-ben. Azóta minden évben megjelent egy-egy, máig összesen 24 album született ezen formáció kezei között. Világkörüli turnéjuk részeként 2016 elején Európába látogatnak, hogy legújabb lemezüket – Open Heaven / River Wild – bemutassák. Budapestre február 2-án érkeznek meg. Az új dalok mellett, természetesen együtt énekelhetjük velük a legismertebb dalaikat is.

 

Vajon minek köszönhető ez a hatalmas népszerűség? Kétségtelen, hogy profi minőségű zenét művelnek. Az is biztos, hogy dalaik gyönyörűek, fülbemászóak és énekelhetőek. Akár régóta kedveled őket, akár még csak most ismerkedsz velük, garantáljuk, hogy február 2-án egy életre szóló élményben lesz részed, ha eljössz a Budapest Arénába! Gyertek, indítsuk el együtt a 2016-os évet Isten magasztalásával! Hisszük, hogy Isten áldásokat tartogat számunkra és egy gyümölcsöző évnek nézünk elébe. Jöjjünk együtt Isten elé, imádkozzunk Európáért és az egyházért. Hisszük, hogy ez egy remek lehetőség lesz arra is, hogy nem hívő barátaidat elhívd és találkozzanak Istennel!

 

Bővebb információ és utolsó jegyek kaphatók: www.ezazanap.hu

 

Intézmények összehasonlítása