Találatok az alábbira:

A Fővárosi Nagycirkuszban vendégeskedtünk

Szerző: gilicze.reka on 2015/11/10
| 0

Vidám délutánt tölthetett a Fővárosi Nagycirkuszban a Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthon, a Juhász Zsófia Református Szeretetotthon Fogyatékosokat Ápoló és Gondozó Intézmény és a Filadelfia Ház – Fogyatékosokat Segítő Református Központ néhány ellátottja. November 5-én intézményeinkből 37-en jutottak el a cirkusz aktuális előadására, amely a Balance nevet viseli.

A fővárosi vagy Budapest környéki fogyatékkal élőket gondozó református intézményeink ellátottjait ajándékozta meg ingyenes belépőkkel a Fővárosi Nagycirkusz. A ceglédi küldöttség élményeit idézzük:

„Gyönyörű napsütésben indultunk el Budapestre egy kicsit kikapcsolódni, megtörni a szürke hétköznapokat. Erre nem is kaphattunk volna nagyobb ajándékot, mint egy látogatást a Fővárosi Nagycirkuszba.

Az előadás kezdete előtt még volt lehetőségünk egy rövid sétára az őszi színekben pompázó Városligetben. A kijelölt helyeink elfoglalása után izgatottan vártuk, hogy elsötétüljön a prond. Az előadás lenyűgöző, és magával ragadó volt, és gyermekeink önfeledt vidámsággal élvezték az előadást. Láthattunk oroszlánokat, idomított kiscicákat, artistákat, légtornászokat, zsonglőröket. Minden produkció nagyon izgalmas volt, sokszor szájtátva figyeltük a merész előadást, hiszen szinte meghazudtolták a fizika törvényeit. Természetesen a cirkusz állandó nevettetője, a bohóc sem hiányozhatott a repertoárról, aki csodálkozásunkat kacagásra váltotta, viccesebbnél viccesebb előadásaival. Az előadás másfél-két órája úgy elrepült, hogy szinte észre sem vettük és már indulhattunk is. Mindenki fáradtan, de új, szép és izgalmas élményekkel gazdagodva érkezett haza, és reméljük, mihamarabb lesz lehetőségünk ismételni.

Köszönjük az adományozók nagylelkűségét, amivel gyermekeink mindennapjaiban változatosságot és vidámságot csempésztek!”

Intézmények összehasonlítása