Találatok az alábbira:

Márciusban ismét találkoznak a református szőlészek és borászok

Szerző: gilicze.reka on 2015/02/16
| 0

Március 7-én és 8-án ismét találkoznak a Kárpát-medencei református borászok és szőlészek. A harmadik BORUM-ot a partiumi Bihardiószegre szervezte a Magyar Református Szeretetszolgálat. A fórum fő célja, hogy a Kárpát-medencei szőlészek és borászok megismerjék egymást, tapasztalatot cseréljenek, illetve a szeretetszolgálat szakmai előadásokkal segítse munkájukat.
Az Egyháztáji programhoz kapcsolódó kezdeményezés 2014-ben indult útjára, amikor két találkozót is tartottak a Kárpát-medencei borászok és szőlészek. A nagysikerű sárospataki rendezvényt a móri találkozó követte, majd 2015 első BORUM helyszíne Bihardiószeg lett. A fórumon túl a szakmai zsűri is ekkor ül össze, hogy a borversenyre nevezett nedűk közül kiválassza a legjobbakat. A borversenyre február 25-ig lehet nevezni, a BORUM-ra pedig március 2-ig jelezhetik részvételi szándékukat. A programtervet és a jelentkezési lapokat megtalálják a www.egyhaztaji.hu oldalon.
Az első BORUM-ról ITT, a másodikról ITT olvashat bővebben.
További információ és jelentkezés: www.egyhaztaji.hu oldalon, illetve Dr. Kocsis Attilánál a kocsis.attila@jobbadni.hu címen.

Intézmények összehasonlítása