Találatok az alábbira:

Nyertes pályázat (DAOP-4.1.3/A-11-2012-0026 számú pályázati program) megvalósulása a Vésztői Református Egyházközségben

Szerző: gilicze.reka on 2014/10/10
| 0

A pályázati cél – korábbi zsúfoltság megszüntetése, új telephely kialakítása valamint az ellátás színvonalának javítása  – megvalósítása során az együttműködő partnerekkel a közös munka eredményes volt, bár találkoztunk nehézségekkel is. Az eredményesség ma már tapasztalati úton mérhető, hiszen a működő intézmény az ellátottak kényelmét szolgálja és a helybeli szociális ellátórendszer alapellátási területének fejlesztéseként jelenik meg.

Az idős ellátottjaink szívesen jönnek naponként az új és a korszerűen berendezett idősek klubjába.

A családsegítő szolgálat tekintetében is a megfelelő iroda és raktárhelyiségek kialakítása mind az ellátottak mind a dolgozók számára is pozitívum, hiszen ez szakmai szempontból is szükségessé vált.

A pályázati program támogatásával, új bútorzatokat és egy autót is tudtunk vásárolni, amely a szociális étkeztetés keretein belül az étel házhoz szállítását és a klubtagok szállítását teszi lehetővé. Az új autó az idős emberek közlekedési nehézségeit megoldja, és a biztonságérzetüket növeli.

Az új épület mindenki számára nyitott, mindenkit szívesen látunk.

Köszönettel tartozunk a támogatónak, az együttműködő partnereknek és mindenkinek, aki  a projekt megvalósításában részt vett,de elsősorban Istennek,hiszen egyedül Övé a dicsőség.

Intézmények összehasonlítása