Találatok az alábbira:

Péntekig tart az iskolatáskák gyűjtése

Szerző: gilicze.reka on 2014/09/03
| 0

Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár is csatlakozott a Magyar Református Szeretetszolgálat tanévkezdési segítségnyújtásához. A segélyszervezet szeptember 5-ig várja a nehéz körülmények között élő diákoknak szánt iskolatáskákat és tanszereket.
A Magyar Református Szeretetszolgálat már kétmillió forint értékben adott át tanévkezdési segítséget a rászoruló diákoknak, egy-egy csomag összesen 32 tanszert tartalmazott. A szeretetszolgálat országos gyűjtést is hirdetett az iskolakezdés előtt, hogy minél több diák tanulmányait támogathassa. Az akció során 14 gyűjtőhelyen várják szeptember 5-ig a használt, de még jó állapotban lévő iskolatáskákat, illetve tanszereket is gyűjt a szeretetszolgálat.

„A legnaghonlapra2yobb lányom 8 éves, ezért egy olyan tanszercsomagot hoztam, aminek egy második osztályos kislány örülne. Államtitkárként fontosnak tartom, hogy személyesen is részt vegyek az adományozásban, ezért is csatlakoztam szívesen a Magyar Református Szeretetszolgálat kampányához” – mondta Czibere Károly, aki az iskolatáskát megtöltötte tanszerekkel is: tolltartó, füzetek, vonalzó, zsírkréta, ragasztó, gyurma és csomagolópapír is került az adományba.
iskolatáska_plakátkép_kicsi

 

 

Aki pénzbeli adománnyal támogatná a programot, a csekk vagy az átutalás megjegyzés rovatában, kérjük, tüntesse fel: „iskolatáska”! Számlaszámunk: 10702019-85008898-51100005. Online adományozásra a www.jobbadni.hu/tamogatas oldalon keresztül van lehetőség.

Intézmények összehasonlítása