Találatok az alábbira:

Lezárult a Meseköz

Szerző: onkentes on 2014/06/03
| 0

Nyolcadik, záró alkalmát tartották a Meseköz gyermekfoglalkoztatónak június 1-én.

Nyolcadik, záró alkalmát tartották a Meseköz gyermekfoglalkoztatónak június 1-én.A Magyar Református Szeretetszolgálat és a Harmat Kiadó által szervezett Meseköz záró alkamán játékos formában foglalták össze mindazt, amit a korábbi hét alkalommal hallhattak a gyerekek.A kérdésre, hogy mit tanultak az elmúlt hetekben, a legtöbben azt a választ adták, hogy sokat tanultak a barátságról, a szeretetről és a hűségről. Az általános kedvenc Aslan, a Nagy Oroszlán volt. És talán nem túlzás állítani, hogy Aslan alakján keresztül egy kicsit Istenről is hallhattak, többet megtudhattak, hiszen ez volt a foglalkoztató egyik fő célja.A gyermekfoglalkoztatón a gyerekek a Narnia sorozat könyveit vették sorra. A rendezvényeken elsősorban nehéz körülmények között élő gyermekeket és szüleiket látták vendégül.
A Magyar Református Szeretetszolgálat és a Harmat Kiadó által szervezett Meseköz záró alkamán játékos formában foglalták össze mindazt, amit a korábbi hét alkalommal hallhattak a gyerekek.

A kérdésre, hogy mit tanultak az elmúlt hetekben, a legtöbben azt a választ adták, hogy sokat tanultak a barátságról, a szeretetről és a hűségről. Az általános kedvenc Aslan, a Nagy Oroszlán volt. És talán nem túlzás állítani, hogy Aslan alakján keresztül egy kicsit Istenről is hallhattak, többet megtudhattak, hiszen ez volt a foglalkoztató egyik fő célja.

A gyermekfoglalkoztatón a gyerekek a Narnia sorozat könyveit vették sorra. A rendezvényeken elsősorban nehéz körülmények között élő gyermekeket és szüleiket látták vendégül.

Intézmények összehasonlítása